O nama

Priča o našoj advokatskoj kancelariji

Osnovani 1940. godine

Profesionalna i pouzdana advokatska kancelarija

Tokom višedecenijske prakse, kancelarija se specijalizovala za privredno pravo, zaštitu intelektualne svojine, krivično pravo, naknadu štete i međunarodno pravno zastupanje. Kancelarija ima mrežu renomiranih kancelarija u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Bugarskoj, Švajcarskoj i Nemačkoj. Kancelarija Lutovac se nalazi na listi zakonskih zastupnika Ambasade SAD u Crnoj Gori, Ambasade Velike Britanije u Crnoj Gori i Ambasade Australije u Srbiji.

Spoj tradicije, profesionalnosti i pouzdanosti odlika su rada advokatske kancelarije Lutovac.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Uporno branite svoja prava u složenim krivičnim predmetima

PRIVREDNO PRAVO

Kretanje kroz zamršenosti poslovnog prava kako biste zaštitili svoje interese.

KRIMINALNO PRAVO

Čuvajte vaše inovacije i ideje u digitalnom dobu

Stručnjaci smo za

Zašto klijenti biraju baš nas?

Neuporediva posvećenost izvrsnosti naše firme izdvaja nas u pravnoj industriji. Svaki klijent dobija personalizovanu pažnju, osiguravajući da se njegove jedinstvene potrebe potpuno razumeju i ispune. Naše veliko iskustvo u različitim pravnim sektorima daje nam znanje da se s povjerenjem bavimo složenim slučajevima.

Naša dosljedna evidencija o uspješnim rezultatima je dokaz naše posvećenosti i stručnosti. Osim pravnog zastupanja, gradimo trajne odnose, učvršćene u povjerenju i međusobnom poštovanju. U konačnici, klijenti nas biraju jer kombiniramo stručnost sa empatijom, što rezultira pravnim rješenjima bez premca.

0 +
Zadovoljni klijenti
0 %
Uspješni slučajevi
0 %
Nadoknađeni trošak
0 +
Profesionalni advokat