Crna Gora & Istočna Evropa

PRAVNE USLUGE

Jasno i precizno vođenje klijenata.
Kreiranje strategija koje odgovaraju svakom jedinstvenom izazovu.

O NAMA

U toku višedecenijske prakse kancelarija se specijalizovala za privredno pravo, zaštitu prava intelektualne svojine, krivično pravo, naknadu štete i međunarodno-pravno zastupanje. Kancelarija ima mrežu uglednih korespodentskih kancelarija u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Bugarskoj, Švajcarskoj i Njemačkoj. Kancelarija Lutovac na spisku je pravnih zastupnika Ambasade SAD u Crnoj Gori, Ambasade Velike Britanije u Crnoj Gori i Ambasade Australije u Srbiji. Spoj tradicije, profesionalnosti i pouzdanosti karakteristike su u radu advokatske kancelarije Lutovac.

Stručnjaci smo za

Zašto klijenti biraju baš nas?

Neuporediva posvećenost izvrsnosti naše firme izdvaja nas u pravnoj industriji. Svaki klijent dobija personalizovanu pažnju, osiguravajući da se njegove jedinstvene potrebe potpuno razumeju i ispune. Naše veliko iskustvo u različitim pravnim sektorima daje nam znanje da se s povjerenjem bavimo složenim slučajevima.

Naša dosljedna evidencija o uspješnim rezultatima je dokaz naše posvećenosti i stručnosti. Osim pravnog zastupanja, gradimo trajne odnose, učvršćene u povjerenju i međusobnom poštovanju. U konačnici, klijenti nas biraju jer kombiniramo stručnost sa empatijom, što rezultira pravnim rješenjima bez premca.

0 +
Zadovoljni klijenti
0 %
Uspješni slučajevi
0 %
Nadoknađeni trošak
0 +
Profesionalni advokat